O nama

Autorica projekta: Šimičić Đurđica, mag. oec

Vlasnica je samostalnog obrta Feel IQM.

U razdoblju 2006. – 2016. godine obnaša funkciju direktorice Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, te pokreće pozicioniranje otoka vitalnosti. Primila od HTZ osobnu nagradu za najdjelatnika u sustavu Turističkih zajednica Hrvatske 2010. godine. Od 2016. do 2019. bila je zaposlena kao brand manager u Jadranka hotelima d.o.o. u Malom Lošinju.

Prezentirala je lošinjski koncept destinacijskog menagementa na kongresima: 2015. godine – na UNWTO kongresu prezentira Lošinj kao jedan od najboljih primjera iz prakse destinacijskog menagementa. 2014. godine prezentirala je destinacijski menagement na European Inter-parliamentary Conference “Challenges of Sustainable Tourism”. Na kongresu 2012. godine – World Congress of Cultural Tourism in Dubrovnik prezentirala je koncept kulturnog turizma na Lošinju.

Na izložbi Apoksiomena u Londonu, prezentirala je koncept Apoksiomen na otoku vitalnosti u British Museumu. Vodila je projekt ETIS koji je nagrađen od strane Europske komisije za implementaciju i mjerenje indikatora održivosti u destinaciji. Položen certifikat Health professional od Medical tourism association, USA od 2016.

Komunikativna je, potiče partnerstvo i sinergiju. Prihvaća i potiče nove ideje, proaktivna i uvijek poticajna da se ideje provedu u praksu s kontrolom rezultata. Odgovorna prema ciljevima i zadacima, kolegijalna. Iskusna u upravljanju projektima, donošenju odluka, u radu na projektima od lokalnog i nacionalnog značaja, iskusna u radu s neprofitnim organizacijama i udrugama, kao i gospodarskim subjektima. Organizacijske vještine stečene menadžerskim položajem kao direktorica turističke agencije, direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja, direktorica Odjela razvoja proizvoda, brand manager u Losinj Hotels & Villas i u nizu drugih društveno odgovornih funkcija.


Autorica projekta: Anamarija Cicarelli, diplomirana ekonomistica turizma

Dolazi iz obitelji koja se bavila iznajmljivanjem soba, vođenjem pansiona, kasnije i apartmana još od 60-ih godina prošlog stoljeća te se njezina obitelj smatra jednim od pionira turizma na srednjodalmatinskim otocima.

Od ranog djetinjstva uključena je u obiteljski posao. Autorica je četiri stručne knjige na temu turizma – obiteljski smještaj.

Ujedno i vlasnica tvrtke Interligo d.o.o. u okviru koje djeluje “Savjetovalište za vlasnike obiteljskog smještaja”. Tvrtka Interligo d.o.o. je ujedno i izdavač specijaliziranog časopisa za vlasnike apartmana, kuća za odmor, … “APARTMAN PLUS”.

mr.sci. Pero Matić - savjetnik u hotelijerskom segmentu u projektu IQM Destination

Magistrirao na fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku, pri Sveučilištu u Splitu.

Karijeru je započeo kao direktor marketinga u Nova banka, zatim kao direktor financija i kontrolinga odgovoran za sektor financija u hotelu Bonavia u Rijeci. Na funkciji direktora kontrolinga i planiranja, u sektoru plana i analize u Jadranskim luksuznim hotelima u Dubrovniku te do 2005. godine direktor financija i kontrolinga, odgovoran za sektor financija u hotelu Excelsior u Dubrovniku.

2005. – 2017 predsjednik Uprave, odgovoran za ukupno poslovanje Hotela Plat te u 2018. godini predsjednik uprave hotela Jadran u Crikvenici.
Povremeni predavač na Sveučilištu Libertas te predavač American College of Management and Technology.

U jednom mandatu predsjednik Operativnog odbora Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske. Zaposlen trenutno kao savjetnik, specijaliziran za financijsko savjetovanje u Dokumentalist d.o.o.